Menu
Your Cart

Σχετικά με Εμάς

Εδώ και πάνω από 4 δεκαετίες το όνομα Crosby είναι συνώνυμο της ποιοτικής,  εκλεπτυσμένης και value for money ανδρικής ένδυσης και υπόδησης στην Αθήνα. Πρώτα στο Ίλιον από τη δεκαετία του ’80 και από τη δεκαετία του ’90 και στο Περιστέρι, το Crosby αποτελεί official reseller πολλών top fashion brands του πλανήτη.  

Παίρνοντας αφορμή από τα ταξίδια τους, σε μια εποχή που η ταξιδιωτική κουλτούρα ήταν άγνωστη στην Ελλάδα, ο κοσμοπολίτης Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος και η μεθοδική σύζυγός του Σοφία αποφάσισαν να ασχοληθούν με το prêt à porter και τη Μόδα. Με σταθερή πεποίθηση ότι το Στυλ είναι ο καλύτερος τρόπος να μιλήσεις για εσένα χωρίς να χρειαστεί να πεις ούτε λέξη, δημιούργησαν ένα υπέροχο success story, το οποίο συνεχίζουν, πλέον, μαζί με τα παιδιά τους Όλγα και Σταύρο. Μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους fashionistas όχι μόνο στα Δυτικά Προάστια, αλλά σε όλη την Αττική (και μέσω του e-shop σε κάθε γωνιά της Ελλάδας), που επιλέγουν το Crosby για μια σειρά από λόγους:

Για την τεράστια συλλογή ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ από δεκάδες premium brands, με τα οποία συνεργαζόμαστε αγαστώς, διαχρονικά και σε αρκετές περιπτώσεις αποκλειστικά για την ευρύτερη περιοχή.

Για το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό που με ειλικρίνεια και γνώση ξέρει πώς να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πελάτη και να εμπνεύσει χωρίς να επιβάλλει, να καθοδηγήσει χωρίς σκοπιμότητες και να εκφράσει το στυλ, τον χαρακτήρα και τον σωματότυπο του καθενός, με έξυπνες και ταιριαστές προτάσεις.

Για τις δωρεάν υπηρεσίες μεταποίησης (κόντεμα, στένεμα κ.ά.) που συνοδεύουν κάθε αγορά και πραγματοποιούνται σε εξειδικευμένα ραφεία με τα οποία συνεργαζόμαστε. (Για εύλογους λόγους οι συγκεκριμένες υπηρεσίες αφορούν μόνο τις φυσικές αγορές).

Για τη δίκαιη σχέση τιμής προς αξίας 100% αυθεντικών κομματιών, που θα φορεθούν πολλά χρόνια αποτελώντας ουσιαστικά μια επένδυση που αποδίδει σε βάθος χρόνου, απογειώνοντας τη διάθεση, την εικόνα και το κύρος εκείνου που τα επιλέγει.      

Για τις προσωπικές σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας και για την πολύχρονη εμπειρία που μας επιτρέπει να τους γνωρίζουμε με τα μικρά τους ονόματα, αλλά και να λαμβάνουμε απέραντη ικανοποίηση όταν βλέπουμε ότι μπαμπάδες που είχαν προμηθευτεί το γαμπριάτικο κουστούμι τους από εμάς, να έρχονται να ψωνίζουν μαζί με τα ενήλικα παιδιά τους!

Μετά από 40 και πλέον χρόνια εμπειρίας, το Crosby είναι ένας προσεκτικά μελετημένος δρόμος προς την κατάκτηση του προσωπικού στυλ και της ανάδειξης των καλύτερων πτυχών του εαυτού μας. Με εταιρικό του motto το «Style That Matters», υπηρετεί το Στυλ και το αντιλαμβάνεται ως κάτι που υπερβαίνει τη Μόδα, περιγράφοντας το πώς επικοινωνούμε, το πώς σχετιζόμαστε και πώς εκφράζουμε τον εσωτερικό μας κόσμο. Το στυλ είναι η μοναδική μορφή αυτοέκφρασης που περιλαμβάνει όλες τις υπόλοιπες και τις ενσωματώνει: το γούστο, την εμπειρία, τη γνώση, την ευφυΐα, την καλλιέργεια.

Στο Crosby θα βρείτε σχεδιαστική πρωτοπορία, υψηλή δημιουργικότητα, νέες τάσεις, κλασικές αξίες και ολοκληρωμένα outfits που αναδεικνύουν τη σημασία της αισθητικής στη ζωή μας, ενώ ταυτόχρονα ενθαρρύνουν την αναζήτηση του προσωπικού σας δρόμου στο στυλ, για εμφανίσεις που πραγματικά ξεχωρίζουν: Ένα κάλεσμα για διαφοροποίηση με σεβασμό στην προσωπικότητα του καθενός, αλλά και με την πεποίθηση ότι δεν γίνεται να ζεις με τους (ενδυματολογικούς και όχι μόνο) κανόνες των άλλων.  
Πάντοτε ενημερωμένο για τις σύγχρονες τάσεις, εξερευνά τους κώδικες της Μόδας και εξελίσσεται διαρκώς ώστε να μπορεί να είναι ο καταλύτης στη δημιουργία μιας δυνατής ενδυματολογική εικόνας για τον σύγχρονο άνδρα.

Σε κάθε περίσταση, για κάθε απαίτηση, για κάθε χαρακτήρα.

Crosby, style that matters!

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Μάθε περισσότερα